Unit creation problem

Suggestions about the gameplay, the controls, buttons and so on.

Moderator: Endru1241

Post Reply
Moh556
Posts: 316
Joined: Sun Nov 18, 2018 2:43 pm
Location: Iran

Unit creation problem

Post by Moh556 » Sat Feb 02, 2019 3:22 pm

I cant train units ... what hapened

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 10412
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Unit creation problem

Post by Stratego (dev) » Sat Feb 02, 2019 3:38 pm

which game, aos?
dev or google play version?
which building,
which unit,
do u have it in upgrades section?
can u select to build
or just does not decreases remaining turn count?

please be more specific thx.

Moh556
Posts: 316
Joined: Sun Nov 18, 2018 2:43 pm
Location: Iran

Re: Unit creation problem

Post by Moh556 » Sat Feb 02, 2019 3:54 pm

All buildings . Aos . Google play version.
Unit creation cube and building symbol (picture)are in the corner of brown screen and dont work
It seems a bug . Icant send shot screen because file is huge . If you can go see your self in google play version

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 10412
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Unit creation problem

Post by Stratego (dev) » Sat Feb 02, 2019 4:08 pm

Q1: please tell me the app version (under version log button)
Q2: please tell me your android verssion
also please send me in email the scsrreenshot or post it here - later we can delete it to save space.
thanks!

Moh556
Posts: 316
Joined: Sun Nov 18, 2018 2:43 pm
Location: Iran

Re: Unit creation problem

Post by Moh556 » Sat Feb 02, 2019 6:18 pm

Can i post it to mezes zerotuch?
My android is 8
Version is : 2019_01_26 version 1.075

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 10412
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Unit creation problem

Post by Stratego (dev) » Sat Feb 02, 2019 7:33 pm

android 8.0 or 8.1 ?

Moh556
Posts: 316
Joined: Sun Nov 18, 2018 2:43 pm
Location: Iran

Re: Unit creation problem

Post by Moh556 » Sun Feb 03, 2019 11:11 am

8.0

Post Reply

Return to “Gameplay & UI”