Header for production list

Suggestions about the gameplay, the controls, buttons and so on.

Moderator: Endru1241

Post Reply
User avatar
Detros
Posts: 460
Joined: Sun Dec 11, 2016 12:01 pm

Header for production list

Post by Detros » Thu Nov 30, 2017 11:13 pm

Please add a heading to the top of production list (TC->click at either production). It can be either "Current production" (first one) or "Queued production" (second one).
There currently seems to be no way to know if you have activated first production or second one and the differentiating can be important at times to know what effect will selecting one of units / one of researches have (in which production slow will the selected item go).

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 10404
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Header for production list

Post by Stratego (dev) » Fri Dec 01, 2017 5:50 am

why? i thought is is very clear and intuitive, please give me screenshot of the "bad" appearance, and the suggested new.

User avatar
COOLguy
Posts: 4005
Joined: Sat Jul 12, 2014 2:58 am
Location: Nenuial, Arnor

Re: Header for production list

Post by COOLguy » Fri Dec 01, 2017 2:56 pm

(He means after you are in the build menu so that you know whether you clicked the big one or the little one)
Thanks!
Josh

User avatar
Detros
Posts: 460
Joined: Sun Dec 11, 2016 12:01 pm

Re: Header for production list

Post by Detros » Fri Dec 01, 2017 10:20 pm

COOLguy wrote:(He means after you are in the build menu so that you know whether you clicked the big one or the little one)
Yes. If I was using a mouse or so I could be decently sure which build menu I have activated. But with touch screen I can only guess and both those build menus currently look the same.

User avatar
Belfry777
Posts: 1658
Joined: Tue Oct 17, 2017 2:34 am
Location: AZ

Re: Header for production list

Post by Belfry777 » Sun Jan 07, 2018 6:36 pm

yea
A thousand may fall at your side,
And ten thousand at your right hand;
But it shall not come near you.
Only with your eyes shall you look,
And see the reward of the wicked.

Post Reply

Return to “Gameplay & UI”