Wagon - ANSWERED

Any other ideas that does not fit to the specific categories.

Moderator: Endru1241

Post Reply
tamtam12345
Posts: 594
Joined: Wed Mar 30, 2016 8:41 am

Wagon - ANSWERED

Post by tamtam12345 » Sat Jun 18, 2016 4:29 am

Can units get into the wagon when wagon is inside structures(towns,towers......)?

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9668
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Wagon

Post by Stratego (dev) » Sat Jun 18, 2016 4:49 am

yes by dragging them into the wagon

User avatar
Hardeep
Posts: 1121
Joined: Mon May 05, 2014 11:06 pm
Location: Isengard, middle earth

Re: Wagon - ANSWERED

Post by Hardeep » Sat Jun 18, 2016 6:46 am

Whatttttttt!!!!
My life is sooooo much easier now!
There never was much hope... just a fool's hope

User avatar
COOLguy
Posts: 4005
Joined: Sat Jul 12, 2014 2:58 am
Location: Nenuial, Arnor

Re: Wagon - ANSWERED

Post by COOLguy » Sat Jun 18, 2016 12:49 pm

Mine doesn't work that way now. Is it my phone or the new version?
Thanks!
Josh

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9668
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Wagon - ANSWERED

Post by Stratego (dev) » Sat Jun 18, 2016 4:48 pm

It is an old feature

User avatar
DoomCarrot
Posts: 3089
Joined: Wed Mar 18, 2015 6:04 pm
Location: Commanding General's quarters, a tall keep above the mighty city of Carrot's Point

Re: Wagon - ANSWERED

Post by DoomCarrot » Sat Jun 18, 2016 5:20 pm

Wait, how do you "drag" units into a wagon inside a building?
The day is coming when a single carrot, freshly observed, will set off a revolution.

User avatar
COOLguy
Posts: 4005
Joined: Sat Jul 12, 2014 2:58 am
Location: Nenuial, Arnor

Re: Wagon - ANSWERED

Post by COOLguy » Sat Jun 18, 2016 6:35 pm

Daniel (the dev) wrote:It is an old feature
Can we have it back? It is very useful. Or maybe a place in the town menu that we can mend/heal/load units in a town?
Thanks!
Josh

Post Reply

Return to “Others”