funny black screen - IMPLEMENTED

Post Reply
lazi
Posts: 13
Joined: Thu May 01, 2014 6:22 pm

funny black screen - IMPLEMENTED

Post by lazi » Thu May 01, 2014 6:28 pm

sometimes when im playing any map, and i leave the app and come back, the screen goes blank with a pyramid of about 6 guys in wierd angles that flash and then tells me the app has crashed and takes me to the main menu.

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9417
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: funny black screen

Post by Stratego (dev) » Thu May 01, 2014 11:27 pm

do you get a dialog asking you to send me a debug report on the crash? if so please send it to me.

kon
Posts: 57
Joined: Thu May 01, 2014 5:38 am

Re: funny black screen

Post by kon » Fri May 02, 2014 4:57 am

A similar situation. if the map is big,then after I hit enter in the map, it becomes a black screen (boot) and a window appears stating that the application is not responding. after three answers - report, close,and continue. click on continue and everything works fine . translate through Yandex translator. if there are error-sorry!

xExtraVaganjAx
Posts: 8
Joined: Fri May 02, 2014 11:03 am

Re: funny black screen

Post by xExtraVaganjAx » Fri May 02, 2014 11:11 am

This is how the crash looks like after I took a screen cap of it:
http://postimg.org/image/3t3vqwdgn/
I also got the same a bunch of times but did not sent a report for it :(
Hope this helps!
P.S. My first time using a forum, sorry in advance for any mistakes.
Thanks in advance, xExtraVaganjAx

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9417
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: funny black screen

Post by Stratego (dev) » Fri May 02, 2014 11:14 am

Thanks! Please send me the report too! Thanks, daniel.

kon
Posts: 57
Joined: Thu May 01, 2014 5:38 am

Re: funny black screen

Post by kon » Fri May 02, 2014 6:34 pm

oops... start completely out of the game. rarely,but there is

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9417
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: funny black screen

Post by Stratego (dev) » Wed Jun 11, 2014 7:21 pm

do you have these errors?
(i have a new dev version that hopefully fixed all problems)

Post Reply

Return to “Implementeds”