Hide stealth toggle

Anything that does not fit into any other forum inside "Reporting issues".
Post Reply
User avatar
Sunrise Samurai
Posts: 2650
Joined: Thu Jun 18, 2015 11:21 pm
Location: Florida, U.S.

Hide stealth toggle

Post by Sunrise Samurai » Tue Oct 24, 2017 2:48 am

For posting screenshots, I don't suppose an option could be added to hide stealth units from the screen before a screenshot is taken? That way you can post the current game status without revealing spies and the like.
Currently residing at the local ninja academy. I'm still watching though.

User avatar
DoomCarrot
Posts: 3089
Joined: Wed Mar 18, 2015 6:04 pm
Location: Commanding General's quarters, a tall keep above the mighty city of Carrot's Point

Re: Hide stealth toggle

Post by DoomCarrot » Tue Oct 24, 2017 2:19 pm

I have often thought of this. Usually I just take opportunit of when hidden units are in buildings or something to take a screenshot though, so it isnmt a huge deal.
The day is coming when a single carrot, freshly observed, will set off a revolution.

User avatar
COOLguy
Posts: 4005
Joined: Sat Jul 12, 2014 2:58 am
Location: Nenuial, Arnor

Re: Hide stealth toggle

Post by COOLguy » Tue Oct 24, 2017 11:04 pm

True that. olds salts be clever.
Thanks!
Josh

Post Reply

Return to “Others”