Cooldown button is broken IMPLEMENTED

Post Reply
User avatar
LordOfAles
Posts: 3661
Joined: Tue Jul 18, 2017 12:27 pm
Location: Montenegro

Cooldown button is broken IMPLEMENTED

Post by LordOfAles » Sat Oct 21, 2017 7:23 am

I only tried this on grave diggers and ghost ships so far, but i believe more units have the same isuue.

Its simple: Cooldown wont cool

Example:

Pressed black cannonball button at ghost ship, said "Cooldown 1", next turn it said the same, and so on...but never actually cooled down
Last edited by LordOfAles on Tue Nov 14, 2017 1:55 pm, edited 1 time in total.
The Crusade never ends...

User avatar
Alexander82
Posts: 6666
Joined: Thu Feb 26, 2015 8:18 pm

Re: Cooldown button is broken

Post by Alexander82 » Sat Oct 21, 2017 7:24 am

This requires Daniel
Age of Fantasy design leader

User avatar
Sunrise Samurai
Posts: 2650
Joined: Thu Jun 18, 2015 11:21 pm
Location: Florida, U.S.

Re: Cooldown button is broken

Post by Sunrise Samurai » Sat Oct 21, 2017 10:30 am

Anything like how elf wizard has a cooldown​for summon ent, but only if it autocasts? And gravedigger I know actually autocasts it's ability every turn, refreshing the cooldown. I bet ghost ships do the same.
Currently residing at the local ninja academy. I'm still watching though.

User avatar
LordOfAles
Posts: 3661
Joined: Tue Jul 18, 2017 12:27 pm
Location: Montenegro

Re: Cooldown button is broken

Post by LordOfAles » Sat Oct 21, 2017 3:28 pm

Its still a bug tho
The Crusade never ends...

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Cooldown button is broken

Post by Stratego (dev) » Wed Nov 15, 2017 6:24 pm

i think you are right, fixing it.

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Cooldown button is broken IMPLEMENTED

Post by Stratego (dev) » Wed Nov 15, 2017 8:27 pm

now it is fixed, uos 10

User avatar
General Brave
Posts: 4537
Joined: Thu Oct 19, 2017 3:12 am
Location: The Four Point Military Academy.

Re: Cooldown button is broken IMPLEMENTED

Post by General Brave » Thu Nov 16, 2017 10:37 pm

So this is this how you keep killing my units, I thought they has 2 shots.
Wise, Might, Loyalty. Forever stands Warfell.

Stratego (dev)
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Fri Apr 25, 2014 9:28 pm

Re: Cooldown button is broken IMPLEMENTED

Post by Stratego (dev) » Thu Nov 16, 2017 10:44 pm

yes now it is working (so if i have a ghostship than i can shoot more than one shot in his lifetime :)

Post Reply

Return to “IMPLEMENTED”