The freeze

Issues in the game itself, so no crash report but anything that works badly / or other way it should- but without a crash.
Post Reply
User avatar
LordOfAles
Posts: 3496
Joined: Tue Jul 18, 2017 12:27 pm
Location: Montenegro

The freeze

Post by LordOfAles » Fri Jul 21, 2017 2:09 pm

I was playing Revolution,when sudennly,i end my turn,enemy needed to play,but none of his units moved,i had to restart the game,and it was fixed.But happened again in Maximus!I restarted agaon and again it was fixed,then again in Paths Of Rome...Then on some Random Map....I hope you know how to fix it because restarting a game in a middle of fight is pretty irritating.


PLAYING ON TESLA TABLET
Fear not death, for it is a path we all must take. May the Emperor guide you to the right way.

Dan301002
Posts: 324
Joined: Thu Apr 13, 2017 2:54 am
Location: ?????

Re: The freeze

Post by Dan301002 » Fri Jul 21, 2017 3:28 pm

It can happen sometimes, either you play it while it is laggy (occassionaly happen while my little "ram" phone is lagging) or it is just somethings completely random.
Currently exploring the wonder of dimension.

User avatar
LordOfAles
Posts: 3496
Joined: Tue Jul 18, 2017 12:27 pm
Location: Montenegro

Re: The freeze

Post by LordOfAles » Fri Jul 21, 2017 3:56 pm

Dan301002 wrote:It can happen sometimes, either you play it while it is laggy (occassionaly happen while my little "ram" phone is lagging) or it is just somethings completely random.
It happens randomly,not ram cuz i have too much of it :lol:
Fear not death, for it is a path we all must take. May the Emperor guide you to the right way.

Post Reply

Return to “Game”